Gi ut bok?

Gi ut bok?

Hvordan foregår bokutgivelser på T.Elvestad forlag? Hva skiller oss fra de andre?


Siden T.Elvestad forlag er et annerledes forlag, så la oss like gjerne begynne med slutten. Det som kanskje betyr mest for mange forfattere.


"Hva sitter jeg som forfatter igjen med, når jeg gir ut på T.Elvestad forlag?"


Det er vanlig at du som forfatter sitter igjen med ca 15% i royalty per solgte bok. T.Elvestad forlag tilbyr mulighet for opptil 90% royalty per solgte bok. Ved å gi ut på vårt forlag annerkjenner vi deg for den jobben du gjør som forfatter. Fakta er, uten din historie, ingen bok.


Hvordan klarer vi å gi deg inntil 90% royalty per solgte bok, når de fleste andre gir kun 15%?

Dette klarer vi ved at du ved vårt forlag står for en større del av de økonomiske utgiftene ved en bokutgivelse. Du kan igrunnen tenke deg at å gi ut bok på T.Elvestad Forlag gir deg de samme fordelene som selvpublisering (altså at du gir ut din egen bok på egenhånd), men uten ulempene og den bratte læringskurven som følger med en selvpublisering. DU unngår alle fallgruvene, og får god rådgivning og hjelp på veien.


Nettopp på grunn av den økonomiske risikoen du selv legger i ditt prosjekt, er grunnen til at det på mange måter kan være lettere å få boken publisert gjennom T.Elvestad forlag, fordi vi mener at når du selv er mer økonomisk involvert i ditt prosjekt, så vil også kvaliteten være bedre.


T.Elvestad tilbyr alle tjenester involvert i en bokutgivelse, eller vi har gode kontakter med eksterne aktører. Vi veileder deg igjennom hele prosessen, fra redaktøruttalense for å luke ut plotthull og språkvask, til korrekturlesing av manus, til ombrekking av boken (kort fortalt prosessen å gjøre boken trykkeriklar), omslagdesign og vi hjelper deg med å skaffe ISBN-nummer, lage strekkode og sende inn plikteksemplarer til Nasjonalbibliotekene. Vi tar oss til og med av lagring og utsendelse av boken til dine fremtidige kunder og lesere. De fleste tjenestene tilbys både mot en royalty og som tjenester vi fakturerer deg individuelt.Har du spørsmål om bokutgivelse? eller ønsker et kostnadsoverslag?

Ta kontakt for en hyggelig bokprat!
Ønsker du å sende inn manus for å bli vurdert?


For vurdering om utgivelse, send ditt manus til manus@telvestad.no - Merk e-post med "Forespørsel bokutgivelse" - med noen ord om deg selv og et kortfattet sammendrag av ditt prosjekt/manus.

Manuset du sender inn må være lagret i odt eller doc/docx formatene, slik at vi kan gi deg tilbakemelding på manuset med kommentarer i margen. Vi strekker oss nemlig langt for å gi en konkret tilbakemelding til alle innsendte manus, uansett om vi ønsker å gå videre med utgivelse eller ikke.

Manuset du sender inn bør være skrevet med Times New Roman eller Calibri og skriftstørrelse 11, og ha halvannen linjeavstand.

Når vi mottar ditt manus får du en bekreftelse på mottak per e-post, og et estimat for når du kan regne med tilbakemelding. Vi strekker oss langt for å vurdere innsendte manus innen 2-4 uker, men ved større pågang kan det gå lengre tid. Dette får du beskjed om i mottaksbekreftelsen fra oss.Vi tilbyr også manusvurdering som en konsulenttjeneste. Du kan lese mer om denne tjenesten under "Tjenester" som du finner i menyen ovenfor. En manusvurdering krever ikke at du gir ut boken ved vårt forlag, og vi vurderer manus uavhengig av om du vurderer å gi ut på T.Elvestad forlag, et annet forlag eller vurderer selvpublisering. Vi tilbyr også våre tjenester til forfattere som ønsker å selvpublisere sin bok, les mere under menypunktet "Tjenester".

TA FØRSTE SKRITT...

...mot forfatterdrømmen i dag. Få manuset kostnadsfritt vurdert for utgivelse. Drømmen starter med et klikk!


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene hos oss, og vær den første til å bli oppdatert om nye prosjekter og utgivelser.

E-postadressen du oppgir brukes kun til utsending av nyhetsbrev, og du kan når som helst melde deg av.