Om oss

FINN DIN NESTE

FAVORITTBOK

Vårt nyeste prosjekt

Reisen til Tellali

av Thorbjørn Elvestad

Følg Odin Tulliball og hans families reise til en mystisk bortgjemt underjordisk dal på sydpolen, i denne sanntidsroman skrevet av Thorbjørn Elvestad for T.Elvestad forlag. Romanen skrives og oppdateres fortløpende, så kom ofte tilbake for å få med deg de siste kapitlene. Romanen er selvfølgelig helt gratis for deg som leser, men om du ønsker kan du gi donasjon til forfatteren via prosjektsiden.

Om oss

T.Elvestad er et forlag med fokus på den gode og magiske leseropplevelsen for lesere i alle aldre. Men med et særlig satsningsområde på bøker for barn og ungdom.


Forlaget ble etablert 26.september 2016 av Thorbjørn Elvestad, som fremdeles er forlagets innehaver, i tillegg til forfatter og lærer.

Primært ble forlaget etablert for å være en platform for Elvestads egne bøker og utgivelser, men tar i dag også inn nye forfattere.


Idèen og drømmen om forlaget ble sådd sommeren 2016 da Thorbjørn så seg om etter et forlag til sin bokutgivelse av barneboken "Sagnet om Abhainnanam". Etter hvert som han trålet gjennom små og store forlags nettsider ble han mer og mer sikker på at selvpublisering var veien å gå. Han etablerte dermed T.Elvestad, og etter en meget bratt læringskurve nådde han toppen av fjellet med sin første utgivelse på forlaget mai 2017.

Etter sine erfaringer som forelegger bestemte han seg for å åpne opp for å gi ut bøker av andre forfattere også, i tillegg til sine egne.


Vi er et noe annerledes forlag i forhold til de store kjempene og de mindre forlagene ved at forfatteren står selv for store deler av kostnadene til sin egen bokproduksjon. Men til gjengjeld tilbyr vi også royalties på opp til 90%, mot ca 15% på de mer etablerte forlagene. Dette klarer vi å få til ved at forfatteren i langt større grad markedsfører sin egen bok og selv står for det meste av salget. Dermed er våre kostnader begrenset til eventuelt lagring av boka og felleskampanjer for hele forlaget. Det betyr lavere kostnader for oss, og dermed større fortjeneste til forfatteren.

Vi mener nemlig det er helt feil at forfatteren skal sitte igjen med den minste biten av bokkaka, da det tross alt er forfatteren som har gjort den største jobben. Nemlig å skape og skrive boken. Da burde også forfatteren være den som sitter igjen med den største biten av fortjenesten, og ikke bare kakesmulene.

Med dette som vår utpregede holdning ønsker vi både nye forfatterspirer og etablerte forfattere velkommen til vårt lille indieforlag.


Med vennlig hilsen


Thorbjørn Elvestad

Innehaver

TILGJENGELIG I NETTBUTIKKEN NÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene hos oss, og vær den første til å bli oppdatert om nye prosjekter og utgivelser.

E-postadressen du oppgir brukes kun til utsending av nyhetsbrev, og du kan når som helst melde deg av.