Utgivelser

Utgivelser


På denne siden finner du en oversikt over forlagets utgivelser og inneværende prosjekter.

Sagnet om Abhainnanam

av Thorbjørn Elvestad, utgitt mai 2017.


Sagnet om Abhainnanam er debutboka til Thorbjørn Elvestad (f.1982), men dette er ikke den første boka skrevet av Thorbjørn. Han har også skrevet en ungdomsroman, med arbeidstittel "Lord Ahron". Denne romanen har han jobbet med siden 2001, men som forfatteren selv sier: "Jeg skriver historier jeg selv ønsker å lese, og da må man til tider gjøre endringer underveis for at historien skal være interessant for andre også. Dessuten har jeg tro på å gjøre seg flid, ta seg god tid, og skrive fra hjertet og ikke hodet."Thorbjørn har lang erfaring som historieforteller og flere års bakgrunn som lærer i Steinerskolen, hvor muntlig fomidling (fremfor opplesning fra en bok) er et velkjent pedagogisk virkemiddel.Vi ser frem til flere gode historier fra Thorbjørn i fremtiden, og mens du venter kan du ta en titt på vårt Sanntidsroman-prosjekt - "Reisen til Tellali", hvor Thorbjørn er hovedforfatter.

Sagnet om Abhainnanam ble først skrevet som en studieoppgave da Thorbjørn Elvestad studerte til lærer fra 2008 - 2011 ved Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo. Etter flere tilbakemeldinger begynte han arbeidet å bearbeide denne historien, og resultatet er "Sagnet om Abhainnanam", som nå er utgitt på forlaget T.Elvestad.Noen andre morsomme fakta er at Abhainnanam er sammensatt av irsk gaelisk og skotsk gaelisk, og betyr nor slikt som "Elvens sjel / sjelens elv", i boken derimot hevdes det at navnet betyr "Livets elv", noe som ikke er så veldig fjernt fra hverandre. Abhainn er også en elv i Skotland, som sies å være en velkjent elv for laksefiske.

Reisen til Tellali

av Thorbjørn Elvestad, sanntidsroman


Reisen til Tellali er vårt nyeste prosjekt, og er en "live roman" eller en sanntidsroman, som vi liker å kalle det. Det er en roman som skrives i sanntid, og oppdateres jevnlig med nye kapitler.


Handlingen spinner seg rund professoren og oppdageren Odin Tulliball, og hans families reise til en merkelig underjordisk dal under sydpolen. Prosjektet er en hyllest til bøkene Dinotopia og En reise til Jordens indre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene hos oss, og vær den første til å bli oppdatert om nye prosjekter og utgivelser.

E-postadressen du oppgir brukes kun til utsending av nyhetsbrev, og du kan når som helst melde deg av.