landing_malelarvenmarko

Målelarven Marko

Nå kan du melde din interesse for "Målelarven Marko" av Claes Lindhardt og Johanna Pedersen, illustrert av Hans Byager. Oversatt av Thorbjørn Elvestad. Vi vil ikke ta et eneste øre betalt på dette tidspunktet. Ordren din vil legges inn i handlekurven i forlagets nettbutikk når det nærmer seg lansering, og du må selv fullføre kjøpet for å beholde ditt reserverte eksemplar av boken. Vi vil selvsagt holde deg orientert.


Målelarven Marko elsker å måle. For en målelarve kommer det kanskje ikke som en overraskelse at selve gleden med livet, det er å kunne måle. Du møter også på hakkespetten Marianne og engtordivelen Thea. 

Men er det nå en gang slik at alt kan måles? Eller får Marko nye erfaringer i sin måleglade verden?Målgruppe: 3-9 år

Antall sider: 26

ISBN: TBA

Veiledende utsalgspris: 260kr

Les et utdrag fra boken nedenfor


NB: Tidlig utkast for norsk oversettelse. Utdraget er ikke korrekturlest. Grammatiske feil og skrivefeil kan forekomme.

Reserver boken din i dag

 
 
 
 
 
 
Fan-side
Facebook
Instagram
En venn
Familie
Annet
 
jeg kan kontaktes når boken legges ut for salg
jeg kan holdes oppdatert underveis vedrørende boken
T.Elvestad forlag kan sende meg nyheter og tilbud om andre bøker og prosjekter
 
Godtar
Avslår
 
 

BETINGELSER OG PERSONVERNERKLÆRING (GDPR)


Ved å fylle ut skjemaet ovenfor reserverer du din utgave av boken. Vi vil ikke belaste deg ett eneste øre for øyeblikket. Ved å sende inn skjemaet nedenfor sikrer du deg at du er blant de første til å motta oppdateringer om boken, og link til nettbutikken når boken legges ut for salg.


Betingelser


Vi minner om at dette kun er en reservasjon. Reservasjonen er ikke bindende før du legger inn bestilling på boken i nettbutikken når den kommer for salg nærmere lansering. Vi minner også om at Forlaget har sin fulle rett til å kunne kansellere reservasjoner for et av språkene boken planlegges utgitt på hvis reservasjoner mottatt er lavere enn 500 (750 for den tyske versjonen av boken). Hvis vi kansellerer reservasjonene for språket du har valgt, vil vi tilby deg å kjøpe boken på norsk eller engelsk. Dersom du ikke finner dette tilbudet tilfredstillende, står du fritt til å avslå, og vi vil ikke belaste deg ett eneste øre. 

Når du legger inn bestilling på boken i nettbutikken, vil ditt kjøp være bindende ved ordrebekreftelse, og ordinære betingelser vil gjelde.


Personvernerklæring (GDPR)

Opplysninger oppgitt nedenfor brukes kun til å kontakte deg når boken legges ut for salg, og for å holde deg oppdatert underveis i prosessen mot lansering. Husk å huke av nedenfor om du ønsker oppdateringer underveis eller ikke. Uansett hva du velger, vil vi kontakte deg når det nærmer seg lansering, og du kan legge inn bestilling i nettbutikken.

Vi ber om navn nedenfor, for å opprette en reservasjonsliste for boken. Vi spør om telefonnummer og epost, for å være sikker på at vi får kontaktet deg når lansering nærmer seg. Vi spør om hvor mange bøker du ønsker og hvilke språk, for å kunne 1) kartlegge interessen for boken, og 2) for å vite hvor mange bøker du ønsker at vi skal reservere til deg, og 3) for å vite hvilke språk du ønsker.

Informasjonen vil kun brukes til å kontakte deg og gi deg nødvendig informasjon for å bestille boken. Vi vil ikke under noen omstendigheter selge eller videreformidle din informasjon. Et unntak i forbindelse med videreformidling gjelder dersom du velger et språk hvor forlaget/forfatterne samarbeider med en distributør/et annet forlag hjemmehørende i det landet som korresponderer til det språket du har valgt. Vi vil da måtte videreformidle din kontaktinformasjon, slik at du får lagt inn informasjon i den respektive nettbutikk eller sendt ordren til det respektive forlag. Du vil da bli varslet på forhånd, før vi videreformidler din kontaktinformasjon. Ved språk som gis ut direkte på T.Elvestad forlag, vil vi kun behandle din kontaktinformasjon internt.